Felhasználási Feltételek, Jogi Nyilatkozat

 

A bulifotoblog.hu egy bulifotókkal foglalkozó, azokat kategorizáló, gyűjtő oldal. Tevékenysége nem terjed ki a tartalmak elérhetővé tételére. Célja az informálás, melyben az oldal segítséget nyújt felhasználóinak a bulifotó galériák interneten való megtalálásában.

Felhasználási feltételek:
A bulifotoblog.hu lehetőséget nyújt mindenkinek annak felhasználásában, aki a következö szabályt nem szegi meg:

– Tilos az oldalon trágár, obszcén, másokat és/vagy a közízlést sértő, a mindenkori hatályos törvényeket be nem tartó megnyilvánulást, kifejezéseket hozzászólásban írni. Nemi, faji, vallási, kultúrális megkülömböztetésre, pornográfiára, rasszizmusra utaló kifejezéseket közzétenni!

Az bulifotoblog.hu fenntartja a jogot arra, hogy bármely felhasználó hozzáférését előzetes figyelmeztetés nélkül törölje, akinek cselekedete az előbb említett szabály bármely pontját sérti.

Az oldal felhasználása ingyenes, semmiféle fizetési kötelezettséget nem von maga után.

Az oldalról más weboldalakra irányító linkek használatakor a felhasználó tudomásul veszi, hogy a jelen nyilatkozat nem terjed ki más, a bulifotoblog.hu weboldalról átirányított oldalakra, ezért a bulifotoblog.hu semmiféle felelősséget nem vállal.
A felhasználó tudomásul veszi, hogy az oldalt csak saját felelősségre használhatja!

A felhasználó tudomásul veszi, hogy az oldal által összegyűjtött bulifotó galéria linkek valóságtartalmához, jogszerűségéhez semmi köze, ennek tudatában az bulifotoblog.hu nem vonható felelősségre az általa összegyűjtött link-adatbázis konkrét tartalmáért! Ezen tartalmakért az azokat tároló és közzétevő weboldal felelős.

A felhasználó a regisztrációval elfogadja és tudomásul veszi, hogy az általa megadott, a regisztráció meglétéhez szükséges személyes adatokat az oldal tárolja, illetve a felhasználó engedélyével felhasználja azt a további saját, reklám célú tájékoztatásra (Email-ben – hírlevél, stb.) Ugyanakkor ezen személyes információkat harmadik fél részére nem adja át, e tekintetben a hatályos törvények az irányadóak.

Az bulifotoblog.hu fenntartja a jogot a jelen nyilatkozat módosítására!